сряда, 26 август 2009 г.

Котешки и други страсти

Имам си две малки бълхарчета. Уж им слагам някаква пудричка, но бълхоците току им се появяват по коремчетата....

Вече сме пораснали и с всеки изминат ден ставаме все по-палави. Можем вече да се катерим по шкафовете, да влизаме в мивката и да тършуваме из боклука, защото знаем че там от време на време бива изхвърляна по някоя и друга много вкусна рибешка консерва.

Сутрин будим Неви раничко, защото ни се ака, пък тя взе че сложи и двете ни тоалетни близичко, да ни чува..Големи лакомници сме! Най-много обичаме готвена храна, но Неви гледа да ни научи да лапаме от сухата, че ѝ е по-лесно;-)

Много обичаме да си точим ноктите по дивана на леля Илидия и Сашо скоро ще си го вземе. Тогава ще имаме още повече пространство за дивеене, а на Неви ще ѝ остане само един стол. Хи-хи. Остана без прахосмукачка, сега ще остане и без диван. Е, какво да се прави;-)

Имаме и един любим гост. Идва от време на време и е много страшен:-рр Снощи ни погна с един найлонов плик и ние нали сме още мъничета, много се уплашихме и дим да ни няма под дивана. Но много обичаме да ни идва на гости и да си играем. ЗАЕДНО!

Ти и Аз!

Неви има нови снимки и клипчета, които чака с нетърпение, за да сложи тук. Особено тези от реката и с кончетата. 22 Август. Един прекрасен уикенд! И едно ново начало!

Иначе страстите са си страсти. Пожелаваме си желания и те се сбъдват. Неви днес започна работа. Има си няколко много интересни проектчета и чака Понеделник, за да разбере какво ще прави следващия един месец или дано повече.

Мая заминава на море и няма кой да ни гледа, така че и Неви май ще пропусне да види морето и тази година. Е, какво да се прави? Хич да не се оплаква, ходи на толкова много места!! И май ще отиде и на още 2 нови места, поне, и то съвсем скоро. Дано!

Най-много обичаме да спим на стола и на дивана, а и в новата ни клетка преносвачка. Сега спим. А Неви се усмихва лекичко и си мечтае за три целувки.

До скоро;-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар