вторник, 20 януари 2009 г.

Любофф

Днес имам много поводи за размисъл, но май ще поразсъждавам върху копнежа на повечето от нас да бъдат обичани...

"Имам нужда от прегръдка" - думички написани в Скайп, по-силни от хиляди любовни обяснения..Колко много може да означава една прегръдка!..да се сгушиш в любимия човек, да почувстваш как бие сърцето му и колко много, много те обича!

Очите на Ани и Пешо (този път не казвам кои сте, вие си знаете)приказно премигват, той е нервен от предстоящата му среща с едно непознато момиче, а тя отново Го видя..Него, Той!

Вълшебно е да се събуждаш до него (е, все пак съм момиченце), да го целуваш и да се усмихваш глупаво, нали? Вълшебно е да си влюбен!

Вълшебно е и да се усмихваш на света и на чудесата му, но светът винаги е по-шарен и красив, когато си влюбен...или не мислиш така?

Мдааа, понякога ми се струва, че съм се объркала и любовта всъщност не е най-прекрасното неописуемо чувство, а някакъв си сложен алгоритъм - уравнение с безброй параметри - кой каква работа имал, колко пари печелел, коя зодия, колко кила?!?!!! . Но не!!! Аз и любовта, ние с нея добре се познаваме, другите просто не са я срещнали, това е! Или пък са се уплашили от красотата и силата и? Не знам, а и хич не искам;-)

И когато ти се обадя, за да ти кажа, че те обичам, значи е така;-р

А приятните изненади винаги са добре дошли! Хайде на моторааа;-)))

Колко ли бебчета ще има скоро?;-))

Обичам те!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар